Recipe: Appetizing Narutomaki

Narutomaki. Wikimedia Commons has media related to narutomaki. Narutomaki, a type of cured fish cake, is a popular ramen topping with a distinctive pink swirl. Narutomaki, a type of cured fish cake, is a popular ramen topping with a distinctive pink swirl.

Narutomaki Learn more about it and how you can make it in this article! Narutomaki (なると巻き) or naruto is a type of kamaboko (cured fish surimi). Each slice of naruto has a pink or red spiral pattern, which resembles the Naruto whirlpools in the Naruto Strait between Awaji Island and Shikoku in Japan. You can cook Narutomaki using 7 ingredients and 12 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Narutomaki

  1. You need 200 gr of julienne (poisson blanc).
  2. Prepare 1 cuillère à café of maïzena.
  3. You need 1,5 cuillère à café of sucre.
  4. Prepare 1 of bonne pincée de sel.
  5. It's of Colorant rouge.
  6. Prepare of Huile neutre.
  7. It's 1,5 cuillère à café of mirin (facultatif pour ma part).

Kitsune Udon Narutomaki is a kind of kamaboko, which are shaped fish cakes usually served as side dishes or accompaniments to the main course. There are many kinds of kamaboko, and they take on a great number of shapes, colors, and tastes. At its most basic, kamaboko is made from deboned fish mixed with egg whites and salt. Narutomaki has a fairly mild fishy taste and a chewy texture.

Narutomaki step by step

  1. Prenez soin de bien enlever les arrêtes du poisson.
  2. Coupez en petits cubes et directement dans le mixeur mettez tous les ingrédients sauf le colorant jusqu'à obtenir une légère pâte puis deviser la en 2 tiers 1 tier..
  3. .
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  5. Dans la portion 1 tier incorporé le colorant rouge avec une fourchette..
  6. Sur un grand morceaux de papier film allant au chaud, venez huilé toute la surface avec un papier..
  7. Après avoir bien mélanger à la fourchette le mélange 2 tiers étalé le sur un carré de 14 cm, je l'ai passer au rouleau à pâtisserie pour obtenir une meilleure texture..
  8. Ensuite déposer le mélange rouge dessus en laissant une marge de 1 cm de poisson blanc au départ..
  9. Roulez le tous et vous pouvez l'enrouler de nouveau dans un autre papier film afin de bien souder l'ensemble..
  10. Entourez le tous dans une natte à sushis en serrant avec une ficelle, puis percer à l'aide d'un cure dents le rouleau à chaque bout..
  11. Plongez dans l'eau bouillante 20 minutes en mettant un poid pour que cela reste immergé, éteindre et laissez dans l'eau encore 10 minutes puis refroidir..
  12. Il ne vous resteras plus qu'à coupez le Narutomaki, il se conserve jusqu'à 3 jours..

It was originally included in ramen as a visual contrast to the brown colors of the soup, chashu, and menma that dominate the bowl. A.), Inc. is located in Seattle, WA and we are a wholly owned subsidiary of Kibun Foods Inc., a Japanese corporation. We import Kibun-brand products and other food products for distribution in various parts of North America. We also export surimi, soybeans and other food ingredients, as well as fruits and vegetables to Japan and other countries. Narutomaki is a kind of fishcake that is an exemplary addition to ramen.

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