How to Prepare Delicious Pâte brisée

Pâte brisée. Healthy and tasty proposals for the whole family. Canned sardines with different sauces and ready to eat. French for "broken pastry," pâte brisée is a flaky, buttery, crispy pie crust.

Pâte brisée Pour slow stream of ice water through feed tube while the processor is on low speed until dough holds together when pinched, making sure not to add too much. Place one cup of flour, the butter, sugar and salt in the bowl of a food processor fitted with a metal blade. Add the water and slowly pulse just until the pastry begins to hold together, about six to eight times. You can cook Pâte brisée using 5 ingredients and 4 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Pâte brisée

  1. Prepare 125 of beurre doux tempéré.
  2. It's 250 g of farine.
  3. You need 4 of cas eau.
  4. You need 40 g of sucre poudre.
  5. It's 2 g of sel.

Do not let it form a ball. Combine the flour and salt in the bowl of a food processor and process a few seconds to mix. Pate brisee is a very light, flaky pastry dough. This dough is incredibly versatile, and it can be used in everything from quiche to chocolate tarts.

Pâte brisée instructions

  1. Rassembler les ingrédients (j ai oublié le sucre sur la photo☺).
  2. Verser le sucre, la farine, le sel et le beurre tempéré dans le saladier. Malaxer.
  3. Faire un puits et y verser l'eau. Mélanger.
  4. Filmer la pâte et laisser reposer 30 minutes minimum au réfrigérateur avant utilisation..

It is also extremely easy to make, belying the myth that making pie dough is difficult. You may also see pate brisee referred to as "pate brisee fine.". Cuisinez, savourez… puis si vous le souhaitez, partagez / déposez (ci-dessous) votre avis sur cette recette. La pâte brisée : C'est une base de farine, de beurre et de sel, à laquelle on rajoute un petit filet d'eau pour lier (attention à ne pas avoir la main trop lourde, sinon ça colle). On peut également la faire à l'huile, pour une recette plus économique.

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