Recipe: Appetizing Tarte tatin

Tarte tatin. Leckere Rezeptideen für jeden Tag, die Ihnen das tägliche Kochen leichter machen Aktuelle Preise für Produkte vergleichen! Tarte tatin backform Heute bestellen, versandkostenfrei. This French upside-down apple pie, tarte tatin, is baked in a skillet—not a pie pan—with the bottom crust on top.

Tarte tatin Peel and core the apples, then cut them into quarters. Arrange apple slices into an overlapping pattern over sugar layer. Tarte Tatin isn't as American as apple pie, but it's a whole lot easier With just four ingredients, it's all about the apples: the lovely taste and shape of the fruit are preserved by sugar and heat, with a buttery-salty crust underneath This recipe from Gotham Bar and Grill in New York has a couple of tricks that make it easier to pull off than others: dry the apples out before baking; start. You can have Tarte tatin using 4 ingredients and 7 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Tarte tatin

  1. It's 3 of pommes.
  2. Prepare 100 g of beurre.
  3. It's 100 g of sucre.
  4. Prepare 1 of patte brisée ou feuilletée.

Remove from the oven, cool slightly, then run a spatula around the edge of the pan and invert onto a serving plate. Cut in wedges and serve warm, with ice cream or whipped cream if desired. Store any leftovers, loosely covered, at room temperature for two days. Bring mixture to a boil over medium-high heat; immediately reduce heat to medium and cook until mixture begins to thicken and turn amber.

Tarte tatin instructions

  1. Faire chauffer le four à 220 degrés.
  2. Éplucher les pommes et les couper en tranche ou en petits morceaux, c’est au choix.
  3. Mettre les pommes dans un plat, plus c’est serré et mieux c’est! Ajouter le sucre et le beurre couper en morceau! Pour ceux qui aiment le sucre et le caramel, vous pouvez faire du caramel et rajouter les pommes dessus! Moi j’essaie de faire avec le moins de sucre possible.
  4. Mettre au four au moins 35 min, jusqu’à ce que les pommes soient bien molles et caramélisées!.
  5. Ajouter la pâte brisée ou feuilletée en enfonçant bien les bords dans le plat!.
  6. Faire cuir environ 15 min à 180 degrés, jusqu’à ce que la pâte dorent un peu mais pas trop! Sortir du four et démouler, et servir avec une boule de glace ou crème fraîche!.
  7. Voici celle avec la pâte feuilletée.

Remove from heat and stir in butter. Place reserved apples in center of skillet. Decoratively arrange remaining apple slices, cut side up, in skillet around reserved apples. Put apples on their sides in rows decoratively around pan, packing closely together and filling small spaces with broken segments of apples. Sprinkle tops of apples lightly with cinnamon if desired.

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